Salzburg, Austria – Lucruri de văzut și de făcut

Salzburg, Austria este o destinație foarte populară pentru mulți oameni. Orașul este unic, plin de cladiri in stil baroc și cu o atmosferă de poveste. Salzburg este un mic oraș format din numai 150 000 de locuitori și este situat în partea de vest a Austriei.

Este un oraș strans/inchegat iar daca te hotarasti sa o iei la pas prin el nu vei merge niciodata mai mult de 20 de minute distanta intre obiective. Cu peste 4000 de festivaluri pe an, este greu să ratezi vreun eveniment în timpul vizitei.

Sunteti din Brasov? Acum puteti apela la serviciul: Transport Persoane Brasov Salzburg al companiei Novum Travel.

Pe lângă frumosul peisaj, Salzburg mai este popular și pentru tradiția muzicală puternică. Wolfgang Amadeus Mozart sa născut în acest oraș în 1756 și aproape oriunde te duci in oras vei vedea un tribut adus lui Mozart și muzicii sale.

Shoppingul în Salzburg este sofisticat, acest lucru face din ca acest oras sa fie ideal pentru cumpărături. Fiecare magazin are suspendat deasupra intrarii un semn de fier forjat care il defineste. Aceste logo-uri datează inca din zilele în care oamenii nu puteau citi. De fapt, în Salzburg exista un obicei (cred ca e lege) ca fiecare comerciant să aibă logo-ul realizat din fier forjat pentru magazinului său.

Doriti o cursa la un pret decent catre Salzburg? Compania Novum Travel realizeaza aceste curse pana la Innsbruck si tranziteaza Salzburgul, apelati la serviciul: Transport Persoane Pitesti Innsbruck.

Timpul petrecut în cafenele este o parte esențială a vieții în Salzburg, mai ales după-amiaza târziu. Cafe Sacher este o cafenea foarte frumoasa pe care ar trebui să o vizitați. Aici puteți gusta un autentic Sacher-Torte a carui reteta datează inca din anul 1832.

Hotel Sacher este un hotel impresionant din Salzburg. Este situat alături de râul Salzac și a fost deschis pentru prima dată în anul 1866. În combinație cu farmecul lumii vechi și decorul deosebit, acest hotel este recomandat de foarte mulți turisti.

Pentru o cursa Timisoara – Salzburg, apelati la serviciul: Transport Persoane Timisoara Salzburg .

În Salzburg, în fiecare săptămână exista o piață a fermierilor, unde puteți cumpăra legume proaspete, brânzeturi, fructe și carne. Totul este proaspăt, cules direct de pe câmp. Vizitarea pieței fermierului este o tradiție săptămânală pentru majoritatea localnicilor.

Dacă aveți dispoziția necesara pentru o bere buna, asigurați-vă că vă opriți la Fabrica lui Augustiner. Când intri, vei fi intampinat de un zid mare plin de cani de bere de dimensiuni diferite. Alegeți-va cana, răciți-o cu apă rece din put și apoi duceti-o barmanului pentru umplere.

Salzburg este considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, ceea ce explică de ce peste șapte milioane de persoane vizitează Salzburg anual. Acesta este un loc pe care cu siguranta trebuie sa-l vezi!